Závodní stravování

Od 27. 3. – 31. 3. 2017

Pondělí    Č e s n e k o v á  /1,3,/
M1 Hamburská vepřová kýta , houskový knedlík /1,3,7,/
M2 Kuřecí prsíčka s broskví  , rýže dušená /1,/
M3 Řízek SEBASTIÁN ,brambor ,zelný salát /1,3,7,/
Úterý: K r o u p o v á  /1,/
M1 Hovězí maso dušené na česneku , rýže dušená /1,/
M2 Polpety v rajské omáčce , kolínka   /1,3,/
M3 Pražské brambory zapékané s uzeným masem,okurka /1,3,7,//
Středa: Zelná s párkem  /1,7,/
M1 Jarní  rizoto s kuřecím masem sypané sýrem,okurka /1,7,
M2 Vepřová plec ,fazolové lusky na kyselo ,brambor /1,7,/
M3 Vepřový závitek ,rýže dušená /1,3,/
Čtvrtek: Zeleninová  /1,7,/
M1 Moravský vrabec , knedlík houskový , zelí /1,3,7,/
M2 Kuře ala bažant ,rýže dušená /1,/
M3 Rýžový nákyp  se švestkami /1,3,7,/
Pátek: Hovězí vývar s těstovinou /1,3,/
M1 Smažený vepřový řízek ,bramborový salát /1,3,7,/
M2 Marinovaná vepřová krkovička,brambor,tatarská om.  /1,3,7,/
M3 Lehký čočkový salát se šunkou a vejcem,pečivo /1,3,7,/